Skorpans sida

Resultat MH 2009

Utställningsresultat

Qrissy's Rhea född 27 oktober 2008
e. FINUCH NUCH Bocaguay Merlin u. Gatsby'Qrissy

Skorpans pappa          

Skorpan det lilla charmtrollet flyttande in till flocken ett par dagar före julafton 2008. Det var absolut inte planerat att vi skulle skaffa en hund till. Jolly var ju bara 4 år och jag skulle ju vänta ett tag till med att skaffa en "pensionärshund".

Nu med facit i hand (2011), är det det bästa jag gjort nån gång, ångrar bara att jag inte skaffat fransk bulldogg som andra ras långt tidigare.

Skorpan är t.o.m. mer "clownig" än en boxer. Lättlärd, men absolut inte lättdresserad. Talet som säger att man äger inte en "fralla", utan man är ägd av den, det stämmer precis.

                                           
                                                                  Skorpan blev omedelbart kompis med Jolly

                                           

Skorpan 1½ år april 2010

2009 Det har visat sig att Skorpan inte bara är en ovanligt charmig och trevlig hund, hon ser dessutom bra ut. Hon har placerat sig med HP på tre av fyra valputställningar. Och på sina två första officiella utställningar har hon fått CK och ett CERT vid 10 månaders ålder.

2011
Planerna var att ha valpar på Skorpan under våren, men p.g.a. olika omständigheter så blev det inte så. Valpar är därför planerade till hösten 2011

17 juni 2011 Skorpan konstaterat dräktig via ultraljud. Beräknad valpning ca 22 juli. Far till valparna är SUCH Ekhaga Caesar.

20 juli 2011 födde Skorpan naturligt 4 valpar, 3 tikar 1 hane, alla mörkt tigrerade. Tyvärr dog den ena tiken första dygnet.

Ur kullen sparade jag Travarens Lady Zoot, som blev kallad Triss.
Det visade sig att Triss var en riktig vinstlott och en mycket lovande utställningshund. Redan i sin första utställning tog hon CERT och blev BIR (80 anmälda frallor) vid 9 månaders ålder.


copyright © travarens kennel 2004-2013